Feysoft

Entegrasyon


Entegrasyonlar

Entegrasyon birden fazla sistemin bir araya getirilerek tek bir sistem olarak çalışmalarını sağlamaktadır.eBA entegrasyonu , Logo entegrasyonu , BambooHR entegrasyonu ,Sistem entegrasyonu, entegrasyon , web servis entegrasyonu ile hem işletmeler arası iletişim hem de bir işletme içindeki dahili işbirliği için gereklidir. Sistem Entegrasyonu birden fazla sistemin bir araya getirilerek tek bir sistem olarak çalışmalarını sağlamaktadır. Sistem entegratörler bilgisayar ağları, kurumsal uygulama entegrasyonu, iş süreç yönetimi veya programlama gibi çeşitli teknikleri kullanarak ayrık sistemleri bir araya getirirler. Entegrasyonun karmaşık bir süreç olduğunu vurgulamak önemlidir ve hedeflerinize ulaşmak ve entegrasyonu doğru bir şekilde uygulamak için uzmanlardan destek almak her zaman daha iyidir.

API Entegrasyonları

API Entegrasyonu (Application Programming Interface) yani "Uygulama Programlama Arayüzü", bir uygulamanın işlevlerine dışarıdan veya uzaktan erişilip bu işlevlerin kullanılmasını sağlayan arayüz olarak tanımlanabilir. Api, bir sunucunun üzerindeki uygulamaya farklı platformlardan ulaşılmasına ve bu işlevlerin sonuçları dönmesine olanak sağlar. Web API’leri tamamen REST (Representational state transfer) mimarisi üzerine kuruludur. Bu sayede platform bağımsızdır. REST yani Temsilî Durum Aktarımı mimarisi, HTTP üzerinden gerçekleşen GET, POST, PUT, DELETE metotlarını desteklemektedir. Web API çıktıları istemcinin talebine göre JSON, XML gibi çeşitli dillerde olabilir.

API Entegrasyonları Ne İşe Yarar ?

API kullanımındaki asıl amaç bir uygulamanın bütün veya bazı metotlarını diğer uygulamalara kullanıma açarak uzaktan gelecek veri ve bilgi taleplerini kolayca ve hızlıca karşılamaktır. Böylece tek bir uygulamada gerçekleşen işlemlerden, izin verilen parametrelerle, izin verilen uzak kullanıcılar da faydalanabileceklerdir. API genelde gerçek zamanlı veriyi tek tek işlemeye olanak sağlar. İstemcinin API üzerinden gönderdiği parametre içeren veya içermeyen girdiyi sunucu işler ve geriye bir sonuç kümesi veya sadece başarı bildirimi döner. Verinin sadece belli bir kısmında yapılacak güncellemeler bir parametre gerektirir. API ise bu işlemlerin hızlı ve pratik olmasını sağlar. İstemci uygulama tarafında API Çağrıları (API call) gerektiği şekilde metotlaştırılır. Neden Api ? Bu sorunun en net cevabı API’nin HTTP üzerinden veri erişimine ve daha çok güncellemesine en pratik çözüm olduğudur. İnsan tarafından okunabilirliği biraz daha zor olsa da JSON biçiminde yazıldığında bu iletişime büyük katkı sağlar.

Hizmet Detayları

    • Web API Entegrasyonu
    • XML Entegrasyonu
    • SAP Entegrasyonu
    • Logo Entegrasyonu
    • eBA Entegrasyonu
    • BambooHR Entegrasyonu
TEKLİF AL